Need Laptop!!

Sebenarnya hasrat dihati nak ade laptop sendiri dah lame. Cume tak berkesampaian hati nak mintak mak bapak belikan. Maklumlah kat rumah dah ade pc brand hp.

 
(Sampel yang diberikan oleh Google)
So, berat hati nak mintak parent belikan. Lagipun adik beradik yang lain bukan selalu guna pun. Dieorang just pakai untuk main game. Tapi, arus masa dah berubah. Jadi benda alah ni amat diperlukan. Nak beli sendiri memang tak mampu la kan. Maklumlah masih student lagi.

Sekarang ni dah amat memerlukan sebuah laptop. Nak guna untuk belajar, online fesbuk, update blog dan memacam lagi. 
Jadi ciri-ciri laptop yang menjadi pilihan adalah seperti berikut
(dah macam dlm buku rujukan pulak kan):
  1. Ade wifi
  2. Ade bluetooth
  3. Ade webcam
  4. Bateri tahan lame
  5. Bukan second-hand
Antara jenama2 yang jadi pilihan dihati adalah:    

*
*
*
Brand Dell
 
*
*
*
Brand Acer
*
*
*
Brand HP
*
*
*
Brand Vaio
*
*
*
Brand Apple

Warna casing boleh tukar warna lain, terutamanya untuk ganti warna pink tuh... Harap parent dapat belikan ye... Penuh mengharap... :)