About Me

About Writer
Nama penuh nak cakap panjang tak la panjang sangat, sederhana panjang. Cukup sekadar mahu dikenali sebagai Capid. Asal Rembau tapi sekolah kat Tampin. Blog orang semua aku baca tapi malas nak komen. Sebab apa? Susah sangat ke nak komen? Sebenarnya malas nak bagi ulasan tentang post orang. Stylo ke? Biasa2 je.About this blog:
Blog ni dibuat secara rasmi oleh Capid secara percuma dan dikuatkuasakan oleh blogger untuk menulis secara sesuka hati. Jangan halang melainkan itu salah ok?

Disclaimer:
Segala isi kandungan yang ada dalam blog ni adalah secara rasminya kepunyaan blog Alkisah Kaki Mengarut Sepanjang Zaman.Isi kandungan dalam blog ni TAK BOLEH di bawa keluar daripada blog ini tanpa keizinan daripada SAYA!
Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998