Blockquote Tutorial

Ok kali ni aku nak ajar korang macam mane nak buat blockquote. Benda ni senang je nak buat. Tapi kalau tak faham tu je yang merumitkan keadaan.

Ok follow care yang aku nak tunjukkan nih. Jangan silap pulak tau.

Pergi Design> Edit HTML
]]></b:skin> 
Copy dan search kod atas tadi dengan menekan button Ctrl + F

Then kat atas kod yang ko dah jupe tadi korang  pastekan kod yang ade kat bawah ni pulak.
.post blockquote {background:url(URLGAMBAR);-moz-border-radius-topleft: 10px;-moz-border-radius-bottomright: 10px;padding: 6px;Border: 1px solid #ff0d62;margin:1em 20px;} 
URL Gambar yang tulisan kaler biru tu korang boleh la tukar tanpa segan silu dengan background yang korang minat. Boleh cari kat sini.
Ambik yang direct link tau.. Jangan silap pulak