Cakap Tak Serupa Bikin

Assalamualaikum, haish!! Agaknya dah lama tak update blog ni kann?? Dah berhabuk lagikan bersawang. Sikit lagi nak jadi tempat sarang labah-labah Tarantula. -.-

Tarantula
Sekali tengok pun dah rasa geli geleman.. Tapi tak semua Tarantula ni beracun tau. Contohnya yang ada kat dalam gambar tu ha.. Kalau beracun punya senang je.. Taip ke kat Google Confirm jumpa. Kaki Tarantula berbulu. Kalah Pakcik jual ikan kat pasar tu. Wukakaka!!!

Kat dunia ni, bukan main banyak lagi orang yang cakap tak serupa bikin. Ala-ala kuih karipap inti kat luar. Pssst!! Korang kenal tak kuih karipap? Kalau tak kenal tu memang sadis betul lah tu. tapi takpe Capid ada masukkan gambar Karipap untuk tatapan umum. Ghoman eh macam ni ha!!!

Karipap
Dah kenal kan?? 

Antara kata2 yang tak serupa bikin adalah seperti berikut:


Tengok yata yang berada diatas tu aje ye.. Yang dibawah itu sudah diedit