Tempat Tinggal Terhebat


Tepi pantai, rumah besar, pemandangan cantik, kawasan strategi, movie theater, sauna, pool room, tennis court, gym, jacuzzi, swimming pool, bilik menghadap laut!

Ape lagi yang korang nak. A perfect place to have a vacation. Tapi macam mana kalau kat rumah korang dah ade semua ni.? mesti buntu nak pergi bercuti kat mana.

Tapi kehidupan seharian korang mungkin agak memenatkan. Ye la, keluar dari bilik nak pergi dapur pun ambik masa 15 minit. Nak pergi kejut anak 10 minit. Tu belum lagi kalau ade tetamu datang, baru nak bukak pintu dia dah balik. Lama sangat! Nak kene ade transport dalam rumah wooo!,,at least segway pun ok la kan. Dah sedia nak tengok tak rumah yang aku maksudkan ni?

Sila terbeliakkan biji mata anda. THIS IS A HOUSEEE!!! Villa Castillo in The Caribbean

Agak-agak air pasang banjir tak rumah?


ini adalah lobi. Tak panggil ruang tamu dah!

Baca entry ini sepenuhnya...


boleh parking jet ski kat sini.


Tengok ombak rindu best ni. Nak pulak tepi pantai kan.


Elakkan tertidur kat toilet je kalau macam ni.


ini bilik mandi ye! bukan ruang tamu.


gayat la tinggi-tinggi!..huuu


Kalau tak cukup duit nak bayar bulan-bulan, boleh bukak kelab
gym kat sini. Yuran keahlian 10 ringgit sebulan.


Tetiba bangun pagi, ikan paus terdampar kat depan ni.!=D


gua ke ni?


syoknya dapat bersantai sambil tidur-tidur ayam kat sini=P


"Tolong jolokkan saya kelapa satu, teringin pulak"


macam shopping complex dah aku tengok ni!


bon appetit!


3 dalam satu. pool table,meja makan, ruang tamu.baguss!


Ape aku nak buat kat sini ea?


ini bilik orang gaji.!=D


basuh muka sambil menghadap laut.!


Membazir je bukak semua lampu, Mesti bill melambung ni!

Bercadang nak beli rumah ni? sila sediakan 42 578 200 euros. Kalau ade cash lagi bagus boleh bayar terus, petang dah dapat rumah.=D. Convert duit malaysia RM 168,009,319.38 . Tak cukup yang 38sen belakang tu boleh pinjam aku. Pinjam ea, nanti bayar balik=P!

Adik-adik umur dalam sekolah rendah yang baca entry ni, menabung la dari sekarang ye, mana tau boleh beli rumah ni kan. Kalau orang lain boleh menabung dari kecik nak beli cincin berlian, kenapa kita tak boleh kan.

Selain RM168juta++ tu. korang kena bersedia dengan sejumlah duit yang banyak untuk membayar segala cukai dan mentainance rumah ni yang aku yakin mencecah puluhan ribu ringgit. Kalau korang bukan BILLIONAIRE, sila jangan cari pasal beli rumah ni. Nanti kena pinjam along sape susah!=P

Tapi setahu aku kalau nak beli rumah-rumah yang bertaraf hundred million dollars ni, pihak hartanah tu sendiri akan kaji latar belakang pembeli supaya tak ade masalah dari segi pembayaran. Kang hutang bertimbun, diorang jugak yang rugi.



JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!!  =)