Nota Subjek Sejarah Tamadun Dunia

Sekarang ni semua mula mencari, buat dan copy nota daripada kawan-kawan. Motif utama nak buat ulang kaji sebab tempoh masa yang tinggal untuk buat persiapan sebelum jawab STPM dah tinggal lebih kurang sebulan saja lagi.



Jadi bagi ihsan untuk membantu, Capid kongsikan link untuk korang semua download nota kat SCRIBD.


Nota:

Tema 1
Tema 2
Tema 3
Tema 4


Cara download:

  1. Buka website Scribd [  http://www.scribd.com
  2. Login akaun. Kalau takde akaun boleh buat. Senang je. Login guna FB.. 
  3. Siap buat kauan, boleh la terus download.
  4. Klik je link tadi.