Tips Nak Reject Awek

Zaman sekarang perempuan da tak malu-malu nak mengusha lelaki kan . Ada lelaki yang suka kena usha . Dan ada yang tak suka . Alaa yang tak suka tu mungkin perempuan tu bukan taste dia kan .

Mungkin perempuan tu gemuk ke , kemetot ke , kurus kering sampai takde isi ke atau muka macam beruk makyee . Ni pengalaman aku la ni .

Ada member aku cakap yang ada seorang perempuan ghupe gitu usha dia lama-lama . Ehh bukan nak mengumpat la . Tapi , nak flash back semula la . Korang ni . Astaghfirullahalazim .

Kepada sesiap tak nak diganggu lagik , korang boleh la guna tips yang kat bawah ni . Jom :)

1 ) Semalam I checked dengan doktor , dia cakap I HIV+




2 ) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal

3 )  I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je


4 ) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu



5 ) Tiap2 hari I melancap, sehari sampai 10 kali

AKU TAKDE GAMBAR . KAN BULAN PUASA NI . ASTAGHFIRULLAH !


6 ) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10



7 ) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia






8 ) Errr, sori, terpegang pulak





Opss maaf . Jangan pandang lama2 gamba yang tak senonoh . Korang kan puasa . Nanti tinggal secoit pulak korang punya pahala . 


Agak2 boleh guna tak salah satu cara kat atas ? Haha selamat bergembira ye kawan2 . Hik23 :)

 copy dari blog member
cek kat sini blog beliau.. 
Adilla