Cuti Yang Membosankan!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sesungguhnya, pada hari yang cukup membosankan ini, aku mendapat satu lagi ilham untuk dijadikan pos sebagai tatapan warga Blogger yang bervisi sekalian. Guys, Cuti sekolah dah lame mula. Jadi apa perancangan masa cuti? Takkan nak duduk rumah online Facebook aje kan.. Blog kalau bukak lame2 pon terase boring nya jugak. Btul x?? 

 
Good news!!
Kawan satu dorm aku merangkap roomate aku kat hostel dapat SPA..!!! Dapat jadi Medical Assistant tu.. Untunglah mohon SPA.. Lain la macam aku tak mohon langsung pon. So aku dengar dan menunduk ke bumi je lah ye.. Sambil mengucap selamat berjaya. Jadi belajar bersungguh-sungguh ye. 



Chiao chiao