Jamuan Akhir Tahun 6 Bawah Ilmiah 2011

Hello peeps!!
Agak2 dah lama kan Capid tak buat post kat blog ni. Naik bersawang dah blog ni. Nasib baik jumpe penyapu habuk dan vakum!! Hahahaha.. Dah lama jugak tak merapu macam ikan kerapu tu kan.. Huhuhuhu.. 
Cian ko Ikan Kerapu. Tak pasal-pasal ko jadi mangsa celoteh aku kali ni.

Last Thursday, my class had managed party..
Alamak!! dah ter-speaking English la plak..
Yang kiteorang buat ni takdelah grand sangat cam Jamuan yang VIP selalu datang tu.
Buat kecil-kecilan je.Cukup untuk 20-30 orang makan je.
Maklumlah budget tak berapa nak cukup.. ;-(

So disini nak share beberapa gambar untuk kongsi saat2 yang x berapa nak indah tuh..





Makanan Utama hari tersebut

.........
Time2 camni pun pelajar lelaki Melayu terakhir generasi Ilmiah 2011 sempat menggila ngan Kamera Digital Ezyan Othman..

Tengok lah....

Azim

Aku sendiri.. Capid

Alif